QUÍ SOM

showcase image

La nostra Empresa

JPCP EL FORNAS, S.L. és una empresa creada per donar un servei de qualitat i eficiència dins el sector de la construcció i del manteniment integral d’edificis, amb més de 14 anys d’experiència.

L’empresa compta amb una important flota de maquinària pròpia i una plantilla amb més de 30 treballadors altament qualificada, formada i amb experiència, per poder afrontar tot tipus de projectes i necessitats dels nostres clients.

La nostra política d’empresa destaca a l’hora de detectar les necessitats dels nostres clients, proposar i valorar les millors solucions tècniques i econòmiques que hi ha dins el mercat i realitzar-les aplicant tota la normativa vigent, amb els terminis i acords econòmics establerts.

JPCP EL FORNÀS, S.L. disposa del certificat OHSAS 18001:2007 per l’activitat de construcció i manteniment d’obra civil pública i privada, així com personal amb formació AEQT qualificats per poder realitzar treballs de manteniment dins el sector químic de Tarragona.

La certificació OHSAS 18001 ens permet disminuir els accidents laborals i augmentar la productivitat identificant, avaluant i controlant els riscos associats a cada lloc de treball, evitant les causes que originen els accidents i les malalties a la feina, així com complir la legislació en matèria de prevenció.

Per tot això, la Certificació OHSAS 18001 resulta l'eina perfecta per establir una adequada política de seguretat i salut en el treball amb voluntat de millora contínua dins el nostre sector.